## Where can you place one line to make the following true, 5+5+5=550?

Answer
Add a line to the first plus sign to make it the number 4, 545+5=550.

## There are two fathers and two sons. They walk into a candy store and each buys a candy bar for 50 cents. The total for all of the candy bars was \$1.50. How is that posibble?

Answer
There was a grandfather, a father and a son.

## 20+20+20=60. How can you make 60 again by using the same number 3 times, but it can’t be 20?

Answer
Use the number 5 three times, 55+5=60

## How many days are there in 4 years?

Answer
1461, because one of the years is a leap year. 365 x 4= 1460 + 1= 1461

## Math time. If you are cold where do you go to become hot?

Answer
To the corner because it is 90 degrees.

## How can you give someone \$83 using exactly 7 bills, without using any one dollar bills?

Answer
Give them, 1 fifty dollar bill, 1 twenty dollar bill, 1 five dollar bill and 4 two dollar bills.

Answer
12

## 6 = 12, 3= 6, but 5 does not = 10, how come?

Answer
There are six letters in 12 , three letters in six and 3 letters in 10.

## What is the next number in the following series: 100 365 24 60?

Answer
60, the are 100 years in a century, 365 days in a year, 24 hours in a day, 60 minutes in and hour and 60 seconds in a minute.